Advies nodig? 072-5024200

Over zakelijke diensten

We nemen u zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op die werkzaamheden die er voor u toe doen.

Voor onze zakelijke verzekeringen hebben wij een aparte afdeling. Met dezelfde zorg en toewijding als bij de particuliere relaties houden wij u alert op hetgeen er in de markt verandert. Wij maken een complete risico-analyse waarna samen wordt gekeken hoe deze risico's opgevangen kunnen worden. U wilt wellicht niet alle risico's die u loopt verzekeren. Wij laten ze u wel zien. Beter op voorhand bekend dan achteraf te moeten horen dat iets niet onder een dekking van een verzekering valt. Dat kunt u als ondernemer niet gebruiken. 

Tevens hebben wij een Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI) in huis. Hij kan MKB adviseren op het gebied van verzuim en inkomen.

Een bedrijf verzekeren is maatwerk. Wij hebben dan ook geen offerte- of berekeningsprogramma dat voor u een berekening maakt. Men beperkt zich vaak tot een aantal standaard verzekerde sommen. Indien u een offerte op maat wenst kunt u dit via het contactformulier aangeven. U kunt ook uw kopie polissen mailen. Welke vorm u ook kiest, wij nemen contact met u op!

Hieronder vindt u een overzicht van onze zakelijke diensten:

Meer weten over onze zakelijke diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

KvK: 37156418

AFM: 12019688

Website door: Dutch Media Lab