Advies nodig? 072-5024200

Verzekeringen Verkeer en Vervoer

Verzekeringen Verkeer en Vervoer

 

Autoverzekering


Voor velen is de auto een belangrijk onderdeel geworden van het dagelijks leven. Misschien kunt u zelfs niet meer zonder uw auto of motor, bijvoorbeeld vanwege uw werk. De noodzaak van een goede verzekering voor uw auto of motor en voor alle daarbij behorende aspecten is dan ook geen onderwerp waar veel discussie over bestaat. Echter is hier wel premie te besparen!

Wij maken graag een scherpe offerte voor u om te bekijken hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

 

Bestelautoverzekering


Een bestelauto is een auto of bus die voornamelijk is ingericht voor het vervoer van goederen. Bestelautoverzekeringen zijn er zowel voor particuliere- als zakelijke klanten, met of zonder aanvullende dekkingen voor schade aan het eigen voertuig en eventuele ladingen.

 

Oldtimerverzekering


Wat is een oldtimer? Fiscaal gezien is een oldtimer een auto die ouder is dan 25 jaar. Hoewel het een autoverzekering is, geldt dat deze verzekering veelal een lagere premie kent dan een standaardautoverzekering. De reden is dat de oldtimer minder vaak gebruikt wordt en minder kilometers rijdt. Evenals bij andere auto’s bestaat voor de oldtimer ook de verzekeringsplicht. Afhankelijk van de gekozen dekking is dekking bij schade aan het eigen voertuig ook mogelijk.

 

Pechhulpverzekering


Dat is een verzekering die kan worden afgesloten als aanvulling op de autoverzekering. De verzekering kan als onderdeel van de autoverzekering of als losse verzekering worden afgesloten. De pechhulp verzekering dekt veelal, de kosten bij autopech onderweg. De basis dekking biedt reparatie van eenvoudige gebreken aan uw voertuig ter plaatse binnen Nederland of Europa.

 

Bonus/malus-ladder


De Bonus/malus-ladder berekent de korting op uw autoverzekering aan de hand van uw schadevrije jaren. De ladder bestaat uit een aantal treden en elke trede staat voor een bepaald kortingspercentage. Hoe meer jaren u schadevrij rijdt, hoe meer korting u krijgt op uw autoverzekering. Als u zelf niet schuldig bent aan de schade na een ongeval, blijft uw premie altijd ongewijzigd. Lees hier meer over de bonus/malus-ladder.

 

KvK: 37156418

AFM: 12019688

Website door: Dutch Media Lab