Advies nodig? 072-5024200

Verzekeringen Huis en Wonen

Verzekeringen Huis en Wonen

 

Woonhuisverzekering


Uw woonhuis is een kostbare zaak. Welke moeite er vandaag de dag genomen wordt om een woning aan te kleden met een mooie keuken, badkamer of wat te denken van een tuin. Ware paleizen worden het. Daarmee nemen echter ook de financiële risico's toe. Het is dus van groot belang uw woning te verzekeren tegen de vele risico's waaraan uw woning wordt blootgesteld. Stelt u de verzekerde som vast aan de hand van de herbouwwaardemeter dan heeft u ook nog eens de garantie tegen onderverzekering. Een prettige gedachte waardoor u nog meer van uw woning kunt genieten.

Voor een juiste berekening van een verzekering voor uw opstal (middels herbouwwaardemeter) en het aanvragen voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Inboedelverzekering


Van uw sokken tot en met uw Rembrandt. Al deze spullen vormen uw inboedel. U bent er zuinig op maar toch kan er schade ontstaan. Die sokken, daar komt u wel overheen. Maar die Rembrandt....of iets realistischer de TV, dat kost veel geld wat altijd ook nog eens op een verkeerd tijdstip plaats vindt. Dan is het prettig te weten dat u bij schade aan uw TV direct actie kunt ondernemen om snel weer uw favoriete serie te kunnen volgen. Stelt u de verzekerde som vast aan de hand van een inboedelwaardemeter dan heeft u de garantie tegen onderverzekering. Dus geen discussie over de verzekerde som bij schade!

Voor een juiste berekening van uw inboedel (middels inboedelwaardemeter) en het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Kostbaarhedenverzekering


De naam zegt het al, deze verzekering biedt dekking tegen schade aan kostbaarheden zoals schilderijen, sieraden muziekinstrumenten en audiovisuele apparatuur. Vaak is deze schade gedekt onder uw inboedelverzekering tot een bepaald bedrag. Op het moment dat de werkelijke waarde van deze goederen hoger is dat dit bedrag, is het verstandig om uw “kostbaarheden” onder te brengen in een verzekering die daar speciaal voor bedoeld is en een uitgebreide dekking biedt.

 

Aansprakelijkheidsverzekering


Er zijn vervelende voorvallen waarvoor u aansprakelijk gesteld kan worden. Niet alleen voor ongelukjes die u zelf veroorzaakt maar ook voor mogelijke schade als gevolg van uw spelend kind, b.v. als uw kind met de fiets tegen de geparkeerde auto van de buurman aanrijdt. De avp polis biedt ook dekking voor schade toegebracht door uw huisdieren, zelfs paarden of pony’s vallen onder de dekking. Een AVP vinden wij een uiterst belangrijk onderdeel binnen het verzekeringspakket. De financiële gevolgen bij het niet verzekerd zijn van de aansprakelijkheid kunnen enorm zijn.

 

Rechtsbijstandverzekering


Wist u dat jaarlijks ongeveer één op de vijf Nederlanders gebruik maakt van de kennis van juristen? Hoewel we in Nederland nog lang geen ‘ Amerikaanse toestanden ’ hebben, is het wel een feit dat de maatschappij verhardt, de overheid terugtreedt en grenzen vervagen. Met de gevarieerde polismogelijkheden, van een verkeersdekking tot een totaalpakket, kunt u zich hier tegen verweren!

De top 10 van conflicten in Nederland:

  1. Uw medeweggebruiker
  2. Uw werkgever
  3. Uitkeringsinstanties
  4. De gemeente en andere overheidsinstanties
  5. Winkels en leveranciers van goederen en diensten
  6. De buren
  7. De aannemer of de loodgieter
  8. De politie
  9. De woningbouwvereniging
  10. Familie

Wij rekenen op basis van uw wensen de premie graag voor u uit.

 

KvK: 37156418

AFM: 12019688

Website door: Dutch Media Lab