Advies nodig? 072-5024200

Ons kantoor

Koets/Welboren streeft naar duidelijkheid, inzicht en rust over uw financiële zaken.

Ons kantoor is sinds 1993 actief, waarbij wij adviseren in diverse financiële producten zoals schadeverzekeringen, levensverzekeringen en bancaire producten.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. Ons kantoor kent ook een geregistreerd RVI-adviseur. Samen met onze adviseur kunnen MKB bedrijven grote stappen maken op het gebied van verzuim, maar ook advies krijgen op het gebied van sociale verzekeringswetgeving zoals de nieuwe ziektewet.

Wij stellen hoge eisen aan de kennis van onze medewerk(st)ers en toetsen deze middels erkende vakdiploma's. De AFM houdt toezicht op een juiste en correcte werkwijze van de tussenpersoon. Aan kantoren die aan genoemde werkwijze voldoen wordt een vergunning afgegeven. Ons AFM vergunningsnummer is 12019688. U kunt op de site van de AFM, http://www.afm.nl/, hier meer over lezen.

Wij zijn een modern kantoor met een ouderwetse dienstverlening. Dit betekent dat wij er zijn voor degene die de zaken via internet willen regelen maar ook voor degene die het persoonlijke contact bijzonder waarderen. Uiteraard is een combinatie mogelijk.

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

KvK: 37156418

AFM: 12019688

Website door: Dutch Media Lab